Business Lounge de Turkish Airlines

Parkmobel acaba de completar una altra obra icònica: el nou Business Lounge de Turkish Airlines a l’Aeroport internacional Atatürk d’Istanbul.

2700 m2 de tarima massissa Iroko 20x120x600/2000mm que donen el principal toc d’elegància, calidesa i exclusivitat a l’àrea reservada per la companyia als seus clients Vip.

La instal · lació i execució d’obra, efectuada íntegrament per personal propi de Parkmobel desplaçat des de Barcelona, va ser tot un repte a contrarellotge i amb la majoria dels industrials treballant alhora repartint àrees de treball entre tota la superfície de l’espai.

La tarima d’iroko acabada l’oli ha estat clavada llistó sobre base acústica i disposada en mòduls quadrats 7×7 en forma de dames perpendiculars entre si.

Les imatges parlen per si soles. El resultat d’un bon producte, bé aplicat i ben coordinat. Altres espais públics com la Rambla del Mar a Barcelona, al Museu d’història de Catalunya o la passarel · la del Camp Nou són mostra de la importància d’una bona inversió.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.